Albirea Dintilor

Asiguram tratamente profesionale de albire dentara ce redau culoarea naturala a dintilor. Utilizand tehnologia ZOOM, rezultatele se vad imediat si se mentin intre 1 si 3 ani. Tratamentul dureaza aprox. 90 de minute si ofera o protectie totala gingiilor si mucoaselor.

Aparate Dentare

Corectam problemele de aliniere dentara (malocluziile), congenitale sau dobandite, atat la copii cat si la adulti, prin aplicarea de tratamente ortodontice.
Tratamentele constau in aplicarea de aparate dentare fixe sau mobile si au rolul de a preveni si/sau corecta malocluziile dentare, alinierea danturii, refacerea functiei masticatorii, imbunatatirea esteticii faciale/dentare s.a.

Chirurgie Dentara

Serviciile noastre de chirurgie dentara sunt interventii de ultim moment ce au ca obiectiv remedierea unor afectiuni orale si care nu pot fi corectate prin alte proceduri stomatologice.
Tratamentele de chirurgie dentara asigura terapia tesuturilor dentare de sustinere afectate de parodontoza, corecteaza diverse anomalii ale dintilor si gingiilor, permite extractia radacinilor din osul arcadei sau a dintilor care inca nu au erupt s.a.

Endodontie

Tratamentul de endodontie are ca scop diagnosticarea si terapia tesuturilor interne ale dintelui. Acesta permite salvarea dintelui in situatia in care pulpa acestuia (endodontul) si/sau tesuturile adiacente radacinii dentare se deterioreaza din cauza unor leziuni.

Estetica Dentara

Un zambet frumos are o importanta foarte mare in lumea moderna, este o sursa de incredere in propria persoana si un motiv de apreciere din partea celorlalti. Cabinetul nostru te ajuta sa obtii o dantura frumoasa prin care vei capta admiratia celor din jur. Tehnicile noastre de infrumusetare dentara sunt lipsite de durere sau disconfort.

Implant Dentar

Asiguram spectrul complet de tehnici chirugicale pentru reconstruirea atributelor estetice si functionale ale elementelor dentare. Prin asocierea experientei in domeniul implantologiei cu tehnologia avansata, putem oferi solutii de implant dentar durabile pacientilor care nu doresc sa apeleze la punti dentare, coroane sau proteze orale.
Comparativ cu lucrarile protetice, implanturile dentare confera pacientilor rezultate perfecte atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Dintii de implant au aspectul celor naturali, iar pacientul nu resimte nici un discomfort in urma implantului.

Parodontoza

Tratam problemele parodontale prin diagnosticarea, prevenirea si tratararea maladiilor ce afecteaza tesuturile de sustinere a danturii: gingiile si tesuturile adiacente radacinii dentare, cementul radicular, osul alveolar, ligamentele parodontale si alte tesuturi.

Profilaxie Dentara

Oferim servicii de profilaxie dentara menite sa previna aparitia problemelor dentare si sa mentina pe termen lung aspectul sanatos al danturii.
In scopul prevenirea celor mai frecvente afectiunilor orale, recomandam cel putin o vizita pe an in cabinetul nostru, pentru un control amanuntit, insotit ori de cate ori este cazul, si de tratamente specifice de profilaxie dentara.

Proteze Dentare

Oferim lucrari protetice fixe si mobile de reconstruire a danturii, afectata de evenimente traumatice, extractii dentare, carii sau procese inflamatorii. Restaurarile dentare oferite de cabinetul nostru se realizeaza prin proteze dentare. coroane dentare, punti dentare si lucrari de remodelare estetica. Tratamentele protetice reprezinta o alternativa mai economica a celor de implant.

Stomatologie Copii

Cabinetul nostru ofera tratamente de stomatologie pediatrica pentru asigurarea sanatatii dentare a copiilor. Medicii nostri specialisti contribuie la dezvoltarea armonioasa a danturii celor mici prin prevenirea aparitiei si tratarea cariilor dentare, instruirea copiilor in ceea ce priveste igiena dentara, aplicarea de aparate dentare, interventii de sigilare a dintilor permanenti, tratamente de fluorizare s.a.

Stomatologie Generala

Tratamentele in stomatologia generala cuprind o varietate de lucrari dentare menite sa trateze diversele afectiuni ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii ale acestora care afecteaza pulpa si parodontiul dintilor. O componenta importanta a acestor tratamente o constituie etapa finala a refacerii structurii si functionalitatii dintilor respectivi, prin utilizarea unor materiale estetice si a unor tehnici de ultima generatie, toate acestea contribuind la obtinerea unui rezultat estetic optim.